Brand's

Skip To Content

Site Section

၀ယ္ရန္

ေ၀ငွ ရန္:

ဘရင္း၏ သုေတသနစင္တာ

သုေတသန နွင့္ နည္းပညာ

ဘရင္း၏ သုေတသနစင္တာ

ဘရင္း သုေတသနွင့္ ဖြံၿဖိဳးတုိးတက္မွု

ဘရင္းဦးေနွာက္သုေတသနစင္တာသည္ ဘရင္း (၂၀၁၀) ခုနွစ္တြင္ (၁၇၅) ၾကိမ္ေၿမာက္နွစ္ပတ္လည္ေန႔ကို တရား၀င္ေၾကျငာခဲ့သည္။ ကၽြႏ္ုပ္တို႔၏ သုေတသနနွင့္ တိုးတက္ေရးအတြက္ အဓိကရည္ရြယ္ၿပီး  ဘရင္းဦးေနွာက္သုေတသနစင္တာသည္ ဦးေနွာက္ နွင့္ ခႏၶာကိုယ္တစ္ခုလံုးကို သုေသသနၿပဳလုပ္လ်က္ရိွကာ ဘရင္းထုတ္ကုန္မ်ား၏ အရည္အေသြးကို သိပၸံနည္းက် စမ္းသပ္မွုမ်ားကို ပိုမိုခိုင္မာေစသည္။

State of the Art နည္းပညာကို အသံုးၿပဳေသာ သုေတသနစင္တာ

ဦးေနွာက္ကို အၿပင္မွစစ္ေဆးျခင္း နည္းပညာနွင့္ ဦးေနွာက္အာရံုခံနည္းပညာတို႔ကို အသံုးၿပဳၿပီး ဇီ၀ဓါတု ၊ ဆယ္လူလာနွင့္ ေဆးသုေတသနတို႔ကို လုပ္ေဆာင္လ်က္ရိွသည္ ။

သိပၸံနည္းပညာဆိုင္ရာ ေအာင္ၿမင္မႈမွတ္တိုင္

သိပၸံဆိုင္ရာ နွင့္ ေဆးသုေတသနမ်ား စဥ္ဆက္မၿပတ္ျပဳလုပ္ၿပီး ရင္းနွီးၿမဳပ္နွံၿခင္းၿဖင့္ ဘရင္းရဲ႕ ထုတ္ကုန္မ်ား အရည္အေသြးၿမင့္မားၿခင္းကို ဘရင္းၾကက္ေပါင္းရည္မွ သက္ေသခံလ်က္ရိွသည္။ ဘရင္းထြက္ကုန္မ်ားသည္ စားသံုးသူမ်ားအေပၚ စိတ္ပိုင္းဆိုင္ရာ နွင့္ ရုပ္ပိုင္းဆိုင္ရာ အေကာင္းဆံုးၿဖစ္ေအာင္ ကူညီေဆာင္ရြက္ေပးလ်က္ရိွသည္။

ယံုၾကည္စိတ္ခ်ရေသာ သုေတသန

ဘရင္းၾကက္ေပါင္းရည္သည္ အနွစ္(၂၀)ေက်ာ္ သိပၸံနည္းက်စမ္းသပ္မႈ၊ ဓါတ္ခဲြမႈမ်ား ၿပဳလုပ္ၿပီး သိပၸံနည္းပညာ ဆိုင္ရာ ေထာက္ခံမႈရရိွထားေသာ ကုန္ပစၥည္းၿဖစ္သည္။ ဘရင္းၾကက္ေပါင္းရည္ကို ယူေက၊ ဂ်ပန္၊ တရုတ္၊ထိုင္၀မ္ ၊ မေလးရွားနွင့္ စင္ကာပူ နိုင္ငံရိွ သိပၸံပညာရွင္မ်ားမွ  စာတမ္းေပါင္း (၃၂) ေစာင္ၿပဳစု ထုတ္ၿပန္ခဲ့သည္

ကၽြနု္ပ္တို႕၏ ခံယူခ်က္

တၿခား စားေသာက္ကုန္ပစၥည္း ကုမၸဏီမ်ားနွင့္ မတူဘဲ ဘရင္းဦးေနွာက္သုေတသန စမ္းသပ္မႈစင္တာသည္ ကုန္ပစၥည္းမ်ား၏ အရည္အေသြးကို တိုးတက္ေကာင္းမြန္ေအာင္ေဆာင္ရြက္လ်က္ရိွသည္။ စူးစမ္းရွာေဖြေသာစက္မ်ားကို ပိုမိုအားထုတ္ၿပီး ကုန္ပစၥည္းမ်ား ဘယ္လို ေဆာင္ရြက္ပံုနွင့္ ဘာေၾကာင့္ ေဆာင္ရြက္ရသည္မ်ားကို ေလ့လာလ်က္ရိွပါသည္။